Ga naar de inhoud

Tarieven

Uitlaatservice

Let op! Tijdelijke klanten stop

Ik hou ervan om voor honden te zorgen en hun baasjes te helpen. Ben je niet in de gelegenheid om een lange wandeling te maken met je hond, dan doe ik dat met alle liefde!

Het begint allemaal met een gratis kennismakingsgesprek bij jou thuis. Ik vind het belangrijk om te kijken of de hond,  het baasje en ik een goede match zijn. Ik volg namelijk altijd de regels, die de baasjes thuis ook hanteren. Daarna maken we een eerste wandeling, waaruit moet blijken of het ook klikt tussen de hond en de groep. Zowel kleine, middelgrote als grote honden kunnen bij mij terecht. En er wordt elke dag gewandeld behalve op dinsdag, dan volg ik een cursus om honden te trimmen. 

Het tarief voor een wandeling is €12,00. Wandelt een tweede hond mee uit hetzelfde gezin, dan kost dit €6,00 extra. 

Dagopvang

Je hond kan ook een hele dag bij mij blijven, van ‘s ochtends tot ‘s avonds.

De honden zitten dan niet buiten en niet in een bench, maar gewoon bij mij in huis. Ze verblijven echt in huiselijke kring en draaien mee in het ritme van mijn gezin. Zeker in dit geval volg ik de regels van de baasjes,  die zij zelf thuis hanteren. Mag de hond bij hun thuis niet op de bank, dan mag dat ook niet bij mij.

Het tarief voor dagopvang is €20,00. 

 

Nachtopvang

Én je hond kan ook blijven logeren voor een of meerdere nachten. 

Op afspraak kan je hond ook een of meerdere nachtjes blijven slapen. Je hond blijft dan minimaal 24 uur bij mij in huis. De haal- en brengtijden gaan altijd in overleg. Vooraf spreken we alles door met betrekking tot de voeding en de slaapplek. Als het nodig is dat je hond moet wennen, dan bouwen we het rustig op van een paar uren tot een dag en daarna hele dagen en nachten. 

Het tarief voor 24-uurs opvang is €25,00. 

Vakantie-opvang

Ga je op vakantie? Laat je hond dan met een gerust gevoel bij mij achter.

 Het is wel altijd fijn om je hond in dat geval al te kennen, dus voordat de vakantie start. Na een kennismaking en wandeling met de groep, weet ik zeker dat de hond ook voor langere tijd kan meedraaien in mijn gezin. Als je het op prijs stelt, dan hou ik je tijdens de vakantie op de hoogte over hoe het met je hond gaat. Ik weet immers hoeveel je hond voor je betekent!